Dat de wereld veel te bieden heeft, weten we allemaal. Maar soms zie je door de bomen even het bos niet meer. Je weet niet wat je allemaal wil en kunt bezoeken. Soms is het lastig om reisafstanden in bepaalde landen in te schatten of zelf reizen wordt lastig gemaakt door taalbarrieres. Soms is het dan fijn om voor een georganiseerde reis te gaan. Vaak zijn het groepsreizen, waarbij je met een reisgezelschap en reisbegeleiding een georganiseerde rondreis maakt door één of meerdere landen. In veel gevallen worden deze reizen tot in de puntjes georganiseerd, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van het moois dat het land te bieden heeft. Van dag tot dag zijn accommodaties voor je geregeld en alle uitstapjes staan al op de planning. Lekker onbezorgd op reis met één van de reisorganisaties die vaak al tientallen jaren ervaring hebben met het aanbieden van georganiseerde groepsreizen

Voordelen van georganiseerde reizen

  • Niets meer zelf regelen
  • Gezellig reisgezelschap
  • Je reist veilig
  • Geen geregel; minder stress
  • Gidsen kunnen je meer vertellen over het land

Aanbieders voor georganiseerde reizen

Wanneer je een georganiseerde reis wil gaan boeken, heb je vaak de keuze uit verschillende reisorganisaties. Vaak hebben de organisaties een gespecialiseerd aanbod. Waar de ene organisatie gespecialiseerd is in actieve wandelvakanties, is de andere organisatie weer gespecialiseerd in reizen, speciaal gericht op fotografie. Ook kunnen reisorganisaties helemaal gespecialiseerd zijn in gebieden van de wereld, zoals Centraal-Azië, Afrika of zelfs naar het koude en mysterieuze Antarctica! Voor ieder wat wils en vaak is van alles mogelijk. Hier vind je de beste reisorganisaties voor georganiseerde reizen. Weet jij al waar je heen wilt? Boek dan via één van onderstaande links bij jouw favoriete reisorganisatie. 

Stip Reizen

Reisorganisatie_Stip-reizen

Hoewel Stip-reizen nog maar sinds 2008 bestaat, hebben ze bewezen dat het één van de top reisorganisaties zijn, door verschillende awards te winnen. Bij Stip heb je altijd keuze uit een verrassend, uitgebreid en veelzijdig aanbod naar meer dan 35 bestemmingen over de wereld. Of je nu een verre reis, een strandvakantie of een cruise wil. 

Fox Reizen

Reisorganisatie_Fox-reizen

FOX, verre reizen van ANWB, heeft een uitgebreid pakket met verschillende groepsreizen. Uit het ruime wereldwijde aanbod in meer dan 50 landen met daarin groepsreizen, individuele reizen, singlereizen en strandvakanties, zit altijd wel een vakantie die bij jou past. Daarnaast biedt Fox ook een ‘gegarandeerd vertrek’

Kras Reizen

Reisorganisatie_Kras

De hele wereld is Kras. Met meer dan 85 jaar ervaring, bewijst Kras dat het terecht bij één van de betere reisorganisaties behoort. Per jaar genieten meer dan 300.000 vakantiegangers van één van de vakanties met een perfecte reis-prijsverhouding uit het brede aanbod dat Kras te bieden heeft. 

Djoser

Reisorganisatie_Djoser

Djoser, met oog voor de wereld. Voor iedereen die houdt van individuele vrijheid, maar dit wil combineren met de gemakken van een groepsreis. Ben jij nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen en wil je genieten van ongerepte natuur? Boek dan je reis bij reisorganisatie Djoser. 

Shoestring

Reisorganisatie_Shoestring

Shoestring, hoe vér kun je gaan? Shoestring is een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis van alle uithoeken van de wereld. Alle reizen worden aangeboden met het ‘vrijheid-blijheid-principe’. Met Shoestring ga je met een groep gelijkgestemden op reis, maar geniet je ook van je eigen vrijheid.

D-reizen

reisorganisatie_D-reizen

Met meer dan 150 reisbureaus onder één dak is D-Reizen de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland. Bespaar daarom tijd en geld, omdat je direct het aanbod van meer dan 150 reisbureaus kan vergelijken. Advies nodig? Dan staat er altijd één van de vele reisadviseurs voor je klaar!

Bekijk alle reisorganisatie

Bekijk hier alle reisorganisaties per categorie. Klik op de link om de website van de betreffende reisorganiatie te bezoeken.

Top 5 reisorganisaties

Op basis van verschillende factoren, waarover reizigers beoordelingen, maakten we een top 5 van reisorganisaties. Benieuwd welke reisorganisaties samen de top 5 vormen? Klik dan op onderstaande button. Maak voor jezelf een vergelijking en boek jouw droomreis bij één van de reisorganisaties of vraag er een brochure aan ter inspiratie.