Let's introduce

Femke & Jeffrey

Femke

Hi,
Ik ben Femke, reis met ons mee naar de meest bijzondere en mooie plekjes van onze aardbol! Ik heb afgelopen maart mijn fulltime baan opgezegd als VM (visual merchandise) manager bij IKEA. Een enorm spannende stap die me gaat helpen om onze gezamenlijke droom te verwezenlijken. Vanaf jongs af aan heb ik een enorme liefde voor reizen en ben ik niet bang voor het onbekende. Daarom hebben Jeff en ik ook besloten om vanaf april 2018 fulltime te gaan reizen. Op deze website houden we jullie op de hoogte van onze persoonlijke reisverhalen, tips en tricks!

Femke

Jeffrey

Sawadee,
Mijn naam is Jeffrey. Ik heb een enorme passie voor online marketing en reizen. Mijn liefde voor reizen is de afgelopen jaren zó gegroeid dat ik mijn baan als online marketing consultant op heb moeten zeggen, zodat we onze grote droom na kunnen jagen. Wanderbird.nl is ook ontstaan uit deze twee passies, met een kleine dash van een derde passie: (drone)fotografie. Deze drie ingrediënten hebben we samengevoegd, zodat we jullie mee kunnen laten genieten van onze reis avonturen en daarnaast tips kunnen geven voor het bezoeken van de mooiste plekjes die onze aarde te bieden heeft.

Jeffrey

Over ons

Digital Globetrotters. Zo kun je ons misschien het beste omschrijven. We houden er van om met onze backpack erop uit te trekken. Het liefst richting Azië, maar andere richtingen slaan we zeker niet uit de weg. Tijdens onze reizen hebben we altijd onze camera’s bij ons om de mooiste plekjes en mooiste momenten te kunnen vastleggen, zo kunnen we ze vervolgens delen met jullie.

Onze reizen bestaan dan ook niet alleen maar uit luxe, zoals deze bekend zijn van foto’s in boeken van reisorganisaties. Voor ons geen grote resorts met drie zwembaden, room service, all-in eten & drinken en een grote wellness spa. Onze ‘luxe’ bestaat voornamelijk uit eenvoudige hostels, vrolijke locals, ongerepte natuur en mooie, intensieve hikes.

Via deze blog, Facebook en Instagram, nemen we jullie mee op onze reisavonturen.

Onze favoriete landen

Laos
Laos
Canada
Canada
Thailand