Op expeditie met Keelooma in de Filipijnen

0

Bij een bezoekje aan de Filipijnen kan een expeditie tussen El Nido en Coron niet ontbreken. Tijdens deze expeditie vaar je in een aantal dagen van El Nido naar Coron en overnacht je op onbewoonde tussengelegen eilanden.
Één van die organisaties die expedities verzorgt is Keelooma. In dit artikel schrijven we meer over Keelooma, de nieuwste aanbieder van expedities. 

Keelooma Expeditie

Keelooma is één van de organisaties die expedities aanbiedt. Omdat de eerste gasten in januari 2019 op expeditie zijn gegaan, is het één van de nieuwste aanbieders van deze onvergetelijke expeditie. 

Waarom op expeditie met Keelooma?

Touristische spots worden gemeden. Door de focus op onontdekte 52 islands in Linapacan, met meest heldere water, schoonste stranden en prachtige riffen, krijg je het gevoel dat je complete stranden of zelfs eilanden helemaal voor je alleen hebt. 

Je slaapt onder heldere sterrenhemels in Keeloma Island Camp. Je brengt je nacht door in lokale traditionele hutjes met hangmatten, omgeven door palmbomen. Hutjes staan ook vlak bij verschillende jungle trails, zodat je de volgende ochtend fris kan starten met een jungle-walk.

Bij Keelooma bestaan de groepen uit maximaal 12 gasten per boot. Door de kleine compacte groep ontstaat er een leuke gemoedelijke sfeer in de groep, maar ook tussen de groep en stafleden onderling met elkaar. Het zal niet ontbreken aan gezelligheid!

In vergelijking met andere expedities maakt Keelooma gebruik van een hagelnieuwe boot, die met 18 knopen per uur sneller is dan anderen. 
Door een kortere vaarduur heb je meer tijd over om lekker te relaxen op de eilanden. 

Wanneer vertrek jij naar de Filipijnen? Weet je zeker zijn dat je onderdeel wil uitmaken van een onvergetelijk avontuur? Zorg dan dat je op tijd je expeditie boekt, want vol=vol. Bekijk via onderstaande button de beschikbaarheid bij Keelooma. 

Previous
Next

Eiland hopping Linapacan

Terwijl de expeditie van Keelooma start in El Nido en eindigt in Coron, of andersom, ligt de focus op het relatief onontdekte en ongerepte 52 islands in Linapacan. Toeristische spots die door standaard tours vanuit Coron en El Nido worden uitgevoerd, worden bij deze expeditie overgeslagen. Keelooma werkt nauw samen met lokale communities en heeft een diverse etnische groep, waardoor jij als gast van een authentieke lokale eiland ervaring kan genieten. 

Ook op Expeditie?

Wil je ook zo'n avontuur niet missen? Kijk online welke data nog beschikbaar zijn en maak snel een reservering.

* Let op, vanwege het orkaanseizoen vaart Keelooma niet in augustus en september. 

No comments