Inpak crisis en interview met het Brabants Dagblad

0

Vandaag over precies 1 maand staan we rond dit tijdstip afscheid te nemen van onze familie en vrienden.
Komende twee weken hebben we nog een rommelmarkt, reisfotografie cursus en afscheidsfeestje op de planning staan. Tussendoor zullen we onze spullen inpakken en alles verhuizen. Met als kers op de taart: we komen in de krant!!

Inpak crisis

Tja, wat ga je meenemen op een wereldreis? Deze hamvraag wilde ik vandaag eigenlijk oplossen. Nou ik kan je 1 ding zeggen, zo makkelijk is dat nog niet. Dat hadden we natuurlijk vooraf al gedacht omdat het inpakken voor een normale reis meestal ook enige moeite kost. Maar echt, een tas inpakken voor zoveel verschillende landen, weersomstandigheden en situaties is van een heel ander kaliber!

De standaard dingen als een EHBO/medicijn kitje, zwem- en toiletspulletjes zijn niet echt het probleem. Het gaat voornamelijk over een kleding. Want wat ga je meenemen als je bergen gaat beklimmen, in de brandende zon gaat meehelpen op het land van een boer of naar een full moon party gaat?

Op dit moment is dit de stand van zaken:

Als ik heel eerlijk ben heb ik nog niet geprobeerd om dit alles in mijn tas te krijgen. Daar ga ik me vanmiddag maar eens aan wagen!

De backpacks

We hebben voor de reis beide een mooie maar vooral practische nieuwe tas gekocht. Deze tas kunnen we namelijk rollen maar ook als backpack op onze rug dragen. Echt ideaal en wat zal dit een verschil zijn met onze oude backpacks die we alleen op onze rug kunnen dragen. Ik verheug me nu al op de luxe van een tas achter je aanrollen! 

Interview met Brabants Dagblad

Gisteravond hadden we een afspraak met Hettie, een journalist van het Brabants Dagblad. Ze kwam ons interviewen over de reis. Super leuk natuurlijk dat we een artikel krijgen in de editie van de Meierij. Het was een gezellig gesprek waarin ze ons het hemd van ons lijf heeft gevraagd over onze plannen. We weten nog niet precies wanneer het artikel geplaatst zal worden maar natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

No comments