Wildkamperen? Gebruik deze wildkampeer app tijdens je reis!

0

Ben je op roadtrip en is een tent jouw mobiele verblijf voor tijdens je reis? Gebruik dan de iOverlander app om de mooiste campingspots in de buurt op te zoeken. Deze wildkampeer app is ideaal om de mooiste spots te vinden om te overnachten: wildkamperen tussen de mooiste bergen of juist onder een heldere sterrenhemel waarin de melkweg te zien is. Je vindt ze allemaal via iOverlander.

iOverlander wildkameer app

De app iOverlander is een community-based app die de gebruiker in staat stelt om de mooiste slaapspots te delen met andere wildkampeerders. Via een map is het mogelijk om spots in allerlei vormen in te zien, over de hele wereld. Naast kampeerplekken kunnen ook bezinestations, ATM’s of supermarkten gedeeld worden. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als voor Android. Download de iOverlander app voor iPhone. Download de iOverlander app voor Android.

Wildkamperen op unieke plekken

De app van iOverlander stelt je in staat om te overnachten op de mooiste plekken van je vakantiebestemming. De hidden gems die gevonden zijn door andere wildkampeerders worden door hen beschikbaar gesteld aan andere wildkampeerders. Die ene rustige plek te midden van de natuur, of die kampeerspot met een prachtig uitzicht. Je vindt ze allemaal via de iOverlander app. Hieronder een aantal wildkampeerspots van ons in Centraal Azië

Wildkamperen

Wildkameren bij de Seven Bulls Rock in Jeti-Oguz, Kirgizië.

Wildkamperen bij Kolsai Lakes in Kazachstan.

 

Overnachten bij een traditionele Yurt van het Kirgizische nomadenvolk.

Deel jouw eigen hidden gems met andere overlanders

Heb je zelf ook een mooie kampeerspot (of een aanrader in één van de andere categorieën)? Deel deze dan met je reisgenoten. Bij het delen van een aanbeveling heb je de mogelijkheid om in het kort iets te vertellen over de plek en foto’s te delen, zodat je de andere overlanders een goed beeld van de plek kan geven. Andere overlanders hebben dan weer de mogelijkheid om reacties te plaatsen.

 

kampeer app iOverlander

 

auto

No comments