Leukste skybar in Kuala Lumpur: Heli Lounge Bar.

0

Misschien wel de meest unieke Skybar in Kuala Lumpur. Wees voorzichtig, want het platform heeft geen hek of muurtje rondom het platform. Zorg ervoor dat je niet te dicht bij de rand komt van het platform. Wat ons betreft is Heli Lounge Bar dé skybar van Kuala Lumpur en de aangewezen plek om zonsondergang te bekijken.

Zonsondergang

Het heliplatform geeft een unieke kijk op de stad en is een perfecte plek om de zonsondergang in Kuala Lumpur te bekijken. De zon gaat onder aan de zijde van de grote radiozendmast. Je doet er goed aan om aan die kant van het platform plaats te nemen, omdat velen – net als jij waarschijnlijk – mooie plaatjes wil maken van de ondergaande zon.
Als je vervolgens iets naar rechts kijkt, kun je nog een stukje van de Petronas Towers waarnemen, maar helaas staat er een andere wolkenkrabber net voor de Petronas Towers, die het zicht iets versperd.

Skybar in Kuala Lumpur

 

Entree tot het Heli Platform

Tot 21:00 hoeft er geen entreegeld te worden betaald. Wel wordt er een minimale uitgave van je gevraagd van 100 Ringgit, wat je kan besteden aan zowel eten als drinken. De prijzen liggen meer in de richting van de westerse standaarden, dus de minimale besteding heb je bij een paar drankjes en snacks er al uitgehaald.
Tot 21:00 is er geen dresscode; daarna dienen mannen een lange broek te dragen en dichte schoenen.

Eigen eten en drinken is niet toegestaan om mee te nemen. Bij de entree zal je ook je meegenomen flesjes drinken moeten achterlaten. Deze kun je markeren en aan het einde weer ophalen.

 

Adres en openingstijden van Heli Skybar in Kuala Lumpur.

Overdag is het de skybar niet geopend. Van maandag tot en met dinsdag is het geopend van 18:00 tot 00:00; op donderdag is het van 18:00 tot 02:00 geopend en op vrijdag en zaterdag is Heli Lounge Bar van 18:00 tot 03:00 geopend.
Heli Lounge Bar is gevestigd op de 34e verdieping van Menara KH, gelegen aan de Jalan Sultan Ismail in Kuala Lumpur. Het is niet zo gemakkelijk te vinden en ook Google Maps weet het Heli Platform niet heel goed te pinpointen.

 

Lees ook ons andere artikel over cocktails met uitzicht. 

 

No comments